К основному контенту
Шановні власники та мешканці будинку №5 по вулиці Юрія Кондратюка, шановний ЖК Міністерський (ЖК Министерский)! 
Поспішаємо Вас сповістити, що всупереч технічної документації, розповіді менеджерів та інших документально затверджених фактів ми маємо рейдерське захоплення нашої з вами власності, а саме технічних поверхів будинку. Це є грубе порушення ст.382 Цивільного Кодексу України, Державних будівельних норм та інших законодавчих актів. (Технічні поверхи облицьовано панелями сірого кольору, це 26-27 поверхи в залежності від секції).
Мабуть, всі бачили, що останній поверх замкнено на ключ. Втім шумні роботи там проводяться та вікна періодично відчиняються. Мабуть, ви бачили як завозилися десятки тон цегли та інших невідомих матеріалів. Це все іде на будівництво ХОСТЕЛІВ або смарт-квартир у нашій з вами власності. Ми з вами сплатили за будівництво цього поверху, за інженерні комунікації, які там знаходяться. Втім, зараз відбувається незаконне будівництво та пошкодження нашого майна.
 Спочатку було розмічено "від балди" як будуть виглядати хостели. Ніякої технічної документації немає. Адже і бути не може. Будинок вже введоно в експлуатацію згідно сертифікату Державної архітектурно-будівельної інспекції України (ДАБІ) серії ІУ за №165133260200 від 21.11.2013 року будинок №5 (друга черга будівництва) є закінченим будівництвом об’єкта з загальною кількістю 850 квартир та 25-26 поверхів. Ніяк не 26-27 поверхів (!)

 Потім дуже швидко було завезено купа, ні, купи цегли та іншого матеріалу. Яким чином ключи опинилися у захоплюючих це приміщення осіб? Або вони самостійно це зробили, або ім було видано ці ключі директором ТОВ «Київська комунальна компанія» (Код ЄДРПОУ 38261519) Філоненко Юрій Іванович, яка є обслуговуючою компанією цього будинку.  На численні звернення мешканців та власників будинку про відкриття технічного приміщення було отримано відмови.




 Навять якщо сьогодні щось потече - вам ніхто нічого не відкриє, каже Олена Едуардівна. Адже ключів у ККК немає. ВЗАГАЛІ (!).

 Щоб ви зрозуміли на кожному шматочку підлоги розташовано матеріал, сміття і таке інше. Нікого не турбує питання розміщення зливостоків та можливості подальшого обслуговування будинку!

 Ці комунікації будуть якось зашиті та недоступні у випадку аварії.
 Інспектора з Державного архітектурно-будівельного контролю було не допущено до цих приміщень. Відмова-немає ключів.
Поліцію було також не допущено. Відмова та сама.

Необхідно об'єднуватися для боротьби із корупцією на нашому "Міністерському" рівні.
Відповідь ККК не надає. На звернення громадян власників телефоном відповідає, "...що не в курсі ситуації. треба час для з'ясування..." і таке інше.

Ми з вами маємо змогу дуже розчаруватися у вибраному житлі та ЖК Міністерський, коли почнуть смітити та справляту потребу у ліфтах, сходинках та переходах. Адже для людини, яка тут буде жити "тимчасово" немає жодних законів та моральних принципів.

При здійсненні купівлі нам було продано квартиру у будинку з 850-ма квартирами. Зараз це може стати з 900 квартир... Що призведе до погіршення криміногенної ситуації, більшому навантаженню на технологічні системи будинку (ліфти, енергоспоживання, водопостачання) та інших негативних факторах.
Жахливо навіть уявити собі що там відбувається. Адже наш будинок має багато поверхів і порушення будь-якої конструкції негативно впливає на його стійкість та міцність.  Просимо вас не залишатись байдужими до такого свавілля!  Контакт відбувається у Viber 096-603-24-62. тел. 068-660-10-92 

Підключайтеся та підключайте всіх хто може нас врятувати!



Ініціативна група будинку

Комментарии

  1. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  2. А кто допускает строителей туда? Откуда у них разрешение для провозки материалов, ключи к замку магнитному?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Выдал Филоненко Ю.И. Дал команду охране.

      Удалить
  3. Здравствуйте! Я так понимаю, если здание передано ЖЕКу, то они обязаны остановить этот безобразие!

    ОтветитьУдалить
  4. Так какие в итоге предложения?

    ОтветитьУдалить
  5. Давайте вечером встретимся-обсудим

    ОтветитьУдалить
  6. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  7. Так предлагаю следующий план

    Предварительная программа действий:
    Стратегическая: создание ОСББ - легитимизация инициативной группы как юрлица.
    Ближайшая:
    1) вызывается полиция с сообщением о проникновении неизвестных лиц, в присутствии инициативной группы уполномоченной подписями жителей дома. Если надо - обойти квартиры.
    2) если ключ не находится - инициативная группа принимает решение о том что ключ от техэтажа считается утерянным, и дверь взламывается в присутствии полиции и врезается новый замок с ключами у инициативной группы и один ключ вешается на охране подъезда.
    3) либо ключ находится и дверь открывается - после этого ключ изымается, делаются копии и вешается на охране подъезда.
    4) все обнаруженные предметы признаются безхозными и мусором.
    5) мусор идет в мусорку, по предметам представляющим ценность, делается заявление в полицию о находке безхозной собственности, и предлагается их забрать. Если не заберут - предметы описыватся, упаковываются, вешается обьявление о "кто потерял" на охране, и пакуются гдето в другом месте - не на техэтаже. Главное ничего оттуда не брать - а то пришьют воровство.
    Системно: везде по всему дому, где есть замок, отныне ключ должен быть на подьезде доступен, и копия у ин ициативной группы. Если там не висит ключа - замок выламывается, меняется, ключи у инициативной группе и на подьезде.
    ККК нанятая компания, а это наш дом. Если допустим это - у нас не останется ничего, на территории появятся строения, паркинг будет распродан кому попало, а с нас будут брать деньги за обслуживание их бизнеса.

    ОтветитьУдалить
  8. Отличный план. Но есть несколько "но" относительно имущества. Вариант с ключами очень достойный. Согласится ли ККК? Подозреваем что нет.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Это наше имущество. ТАм нет имущества ККК. Если ККК несогласна - ККК идет нахрен.

      Удалить

Отправить комментарий

Популярные сообщения из этого блога

Чому не варто купувати квартиру в ЖК "Міністерський" на останньому поверсі? Вам пропонують купувати чудову квартиру із ремонтом? Але на останньому поверсі? Увага! Не ведіться на заклики продавців. По-перше, Вам буде необхідно ремонтувати комунікації та кришу будинку; по-друге, всі проблеми одразу "вилезуть" на Вашому поверсі. Робота двугунів ліфта чутна саме на технічному поверсі. Діставатися того поверху прийдеться тільки пожежним ліфтом. Інші туди не "ходять".  А й саме головне, що такі квартири розміщені на технічному поверсі, який не передбачений для проживання. Як підвал. Ви б купили квартиру у підвалі або підпіллі будинку? Може в котельній? Отож. Деякі "підприємці" не дивлячись на норми законодавства здійснюють захоплення технічного поверху, перепланування, вносять спотворені дані до державного реєстру речових прав і таке інше. Звісно, колись прийде час відповідати за це. І Вам, в подальшому буде важко із подібним "активом&quo
Отримано приклад оформлення афери з забудовою в будинку №3 по вул. Ю.Кондратюка у м.Києві Нагадуємо про численні виклики поліції.  Технічним паспортом підкреслено наявність технічного поверху. Адже так і вказано "побудовано на тех.поверсі" Навіть і гадки не маємо як це погоджено в Державній архітектурно-будівельній інспекції...